Tort De Cafea-Caramel Tres Leches

Tort De Cafea-Caramel Tres Leches
Reteta de cafea-Caramel Tres Leches tort ar putea satisface pofta din America de Sud în aproximativ 2 ore și 5 minute. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de cafea instant, zahăr, tort de lire sterline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches), Dovleac Spice Tres Leches tort cu glazura de unt caramel sărat, și Tres Leches de Ron con Ciocolata (Ciocolata Rom Tres Leches tort).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. dizolvați cafeaua instant într-un bol cu 1/3 cană de apă caldă. Gatiti zaharul intr-o tigaie medie la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, învârtind tigaia, dar fără a agita, până când zahărul devine chihlimbar, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți de pe foc (nu vă faceți griji dacă rămân câteva bucăți de zahăr). Amestecați cu grijă amestecul de cafea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Turnați caramelul într-o tigaie de copt de 8 inci; înclinați tigaia pentru a acoperi partea de jos și la jumătatea părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Se lasă să se răcească până când caramelul nu mai este lipicios, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Așezați jumătățile de tort, tăiate în jos, una lângă alta, deasupra caramelului, în tigaia pregătită. Puneți tortul peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Bateți ouăle și gălbenușurile într-un bol până se spumează. Bateți încet laptele condensat și laptele evaporat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se toarnă amestecul de ou peste tort, apăsând ușor pe tort, astfel încât să înmoaie lichidul. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți până se fixează, 50 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Transferați într-un suport, scoateți folia și lăsați să se răcească 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul, apoi răsturnați-l pe o farfurie și desfaceți-l, lăsând caramelul să picure pe farfurie. La frigider până la rece, aproximativ 2 ore. (Tortul poate fi refrigerat, acoperit, până la 3 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Bateți crema cu un mixer până se formează vârfuri moi. Feliați tortul; deasupra cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Fotografie de Kang Kim
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista