Tort De Burete De Ciocolată De Paște

Tort De Burete De Ciocolată De Paște
Cozonacul cu ciocolată de Paște este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, migdale măcinate, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. 255 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Burete De Ciocolată De Paște, Cozonac De Cacao De Paște, și Cozonac De Paște Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți ciocolata în partea de sus a cazanului dublu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă și se colorează lămâia. Bateți treptat în zahăr. Se amestecă în ciocolată și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MigdaleMigdale
LămâieLămâie
ZahărZahăr
3
Bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Îndoiți albii în aluat de ciocolată. Puneți aluatul într-o tigaie Bundt de 10 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 oră sau până când tortul revine când este ușor atins.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor, inversați tigaia și răciți aproximativ 40 de minute înainte de a scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista