Tort De Burete Cu Lămâie De Paște
Tortul de burete de lămâie de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 268 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ouă, coajă de portocală, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort De Burete De Cacao De Paște, Tort De Burete De Ciocolată De Paște, și Tort De Burete De Paște Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie pentru prăjituri cu mâncare angel de 10 inci.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol de amestecare cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat zahărul până când este complet încorporat. Bateți sucul de portocale, coaja de lămâie și coaja de portocală. Cerneti faina de cartofi si masa de tort matzo impreuna intr-un bol; amestecați ușor în amestecul de gălbenușuri de ou.
Bateți albușurile într-un bol cu sarea folosind un mixer electric la viteză mare până când sunt rigide și strălucitoare. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia 1/3 din albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri de ou. Treceți ușor spatula prin centrul amestecului, apoi în jurul părților laterale ale bolului, repetând până când este complet încorporat.
Adăugați albușurile de ou rămase, pliabile până când sunt încorporate. Turnați ușor aluatul în tigaia pregătită pentru prăjituri cu mâncare înger.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este setat și ușor rumenit, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor, răsturnați tigaia și lăsați să se răcească complet înainte de a scoate tortul din tigaie.