Tort De Budincă Ozark
Ozark Pudding Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 322 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, făină, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ozark Murdar Joes, Ozark Mountain Berry Pie, și Sandwich de somn Ozark cu tigaie caldă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Centrați un suport pentru cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 buc.F.
Tăiați mărunt una dintre pere și feliați-o subțire pe cealaltă.
Cerneti impreuna faina, praful de copt, ghimbirul si sarea intr-un bol, apoi bateti amestecul cu mana pentru a va asigura ca ingredientele sunt bine amestecate.
Folosind un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați untul și zahărul împreună la viteză medie până când amestecul seamănă cu nisipul umed.
Adăugați oul și vanilia și amestecați la viteză medie-mare până la pufos, aproximativ 5 minute. Răsturnați vasul ocazional, după cum este necesar. Rotiți mixerul la viteză mică și adăugați amestecul de făină dintr-o dată.
Se amestecă până se amestecă. Aluatul va fi rigid.
Folosind o spatulă de cauciuc, pliați perele tocate (lăsând deoparte perele feliate pentru partea de sus), jumătate din migdale și afine și amestecați doar până se omogenizează. Aruncați aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l într-un strat uniform. Aranjați feliile de pere deasupra aluatului și presărați cu migdalele rămase și lingurița rămasă de zahăr.
Așezați tigaia în mijlocul cuptorului și coaceți până când tortul are o culoare aurie și Centrul revine când este ușor atins, 38 până la 40 de minute. (Căldura din tigaie va continua să coacă tortul după ce este scos din cuptor, așa că aveți grijă să îl scoateți când abia este gata).
Se servește cald din tigaie cu o lingură de înghețată de vanilie.
Acest tort este cel mai bun în ziua în care este copt. Bine acoperit, se păstrează în tigaie până la 2 zile la temperatura camerei.