Tort De Budincă Mocha
Mocha budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 226 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 9. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți înghețată vanillan, cacao, granule de cafea instant și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă Mocha, Tort De Budincă Mocha, și Tort De Budincă Fudgy Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, 2/3 cană zahăr, 1/4 cană cacao, granule de cafea, praf de copt și sare într-un bol.
Combinați laptele, uleiul și vanilia într-un bol; se adaugă în amestecul de făină și se amestecă bine. Puneți aluatul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați 1/3 cană de zahăr și 2 linguri de cacao.
Se toarnă 1 cană de apă clocotită peste aluat (nu se amestecă).
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când tortul se întoarce atunci când este atins ușor în centru (tortul nu va testa curat atunci când un pick de lemn este introdus în centru).
Serviți cald cu înghețată.
Notă: Această rețetă este ușor de dublat. Puneți o lingură într-un vas de copt de 13 x 9 inci; coaceți la aceeași temperatură și timp.