Tort De Budincă Indiană Cu Cremă De Melasă

Tort De Budincă Indiană Cu Cremă De Melasă
Tort budinca Indian cu crema de melasă ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 488 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de ulei vegetal, smântână, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă indiană cu înghețată de nucșoară, Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone, și Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit fără grăsimi; linia de jos cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit și puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Combinați primele 6 ingrediente (zahăr brun prin vanilie) într-un castron mare; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați făina de porumb, făina, praful de copt, condimentele și sarea într-un alt castron; se amestecă bine și se lasă deoparte.Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr brun, bătând până se formează vârfuri tari.Îndoiți ușor albușurile de ou și amestecul de făină de porumb alternativ în amestec de melasă, începând și terminând cu albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
UmărUmăr
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Lăsați să se răcească 10 minute în tigaie pe grătar. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei, folosind o spatulă metalică îngustă și întoarceți-vă pe un suport de sârmă. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară; lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați tortul pe farfuria de servire; Cerneti 2 lingurite zahar pudra peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
8
Așezați crema de brânză într-un castron și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați ingredientele rămase și bateți până se omogenizează bine.
10
Se servește cu tort.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista