Tort De Budincă De Nucă De Cocos-Var

Tort De Budincă De Nucă De Cocos-Var
Tortul de budincă de nucă de cocos-var ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 426 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Budincă De Orez De Nucă De Cocos Și Lime Cu Mango Și Caju, Budinca de orez de nucă de cocos w / sânge Orange & Lime Vanilla Sugar, și Tort De Budincă De Tei La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Plan de joc: Începeți să fierbeți apa când porniți cuptorul, astfel încât să fie gata când tortul intră în cuptor. Separați ouăle în timp ce concentratul de var se dezgheță în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Carne De VânatCarne De Vânat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. Ungeți ușor un vas gratinat de 1 litru sau o tigaie rotundă de 8 inci și puneți-l într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Bateți cele 2 linguri de unt cu 1/2 cană de zahăr într-un bol mare până la crem, folosind un mixer electric portabil. Bateți făina, apoi gălbenușurile de ou, concentratul de var, laptele de cocos și sarea. (Pentru cele mai aerisite albușuri de ou, curățați bine bătătoarele, astfel încât să nu rămână niciun amestec pe ele.) Într-un alt castron mediu bateți albușurile de ou până când formează vârfuri moi. În timp ce bateți, turnați încet restul de 1/4 cană de zahăr granulat și continuați să bateți până când albii țin vârfuri rigide și lucioase. Îndoiți un sfert din albi în amestecul de nucă de cocos-var, apoi pliați în albii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit și se adaugă suficientă apă clocotită în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când vârful tortului de budincă este ușor umflat și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se scoate din Baia de apă și se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute; se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Garnisiți fiecare porție cu nucă de cocos prăjită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista