Tort De Budincă De Ciocolată Prăjită Cu Marshmallow

Toasted Marshmallow - tort de budincă de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 100 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Dacă aveți devil ' s Food cake mix, qt. lapte, marshmallows și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Budincă De Ciocolată Și Torturi De Marshmallow Prăjite, Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată, și Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigaie de 13x9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet. Tort rece în tigaie 15 min. Pierce tort la intervale de 3/4-inch cu mâner de lingura de lemn, folosind mișcare de cotitură pentru a face găuri mari.
Bateți amestecurile de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min. Turnați imediat jumătate de budincă uniform peste tortul cald.
Lăsați budinca rămasă să stea 5 min. sau până se îngroașă ușor; se întinde peste tort. Se acoperă cu marshmallows. La frigider 1 oră.
Se încălzește broiler când este gata să servească tort. Tort la grătar, la 6 inci de la căldură, 1 până la 2 min. sau până când marshmallows sunt maro auriu. Se răcește ușor.