Tort De Budincă Cu Caramel Cu Banane
Banana Caramel Budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nucșoară măcinată, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinca De Banane Caramel, Budincă De Pâine Cu Caramel Cu Banane, și Plăcintă Cu Budincă De Banane Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați zahărul brun și 2 lingurițe de făină; deoparte.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați 1 1/3 căni de făină și următoarele 7 ingrediente într-un bol mediu; amestecați cu un tel de sârmă. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați banana și următoarele 3 ingrediente; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Puneți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci; se presară cu amestec de zahăr brun.
Se toarnă 1 1/2 căni de apă clocotită peste aluat (nu se amestecă).
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când budinca este Bulbuc și tortul izvorăște înapoi când este ușor atins în centru.
Serviți cald. Împărțiți pe feluri de mâncare individuale și acoperiți cu înghețată.