Tort De Brânză Cremă
Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 437 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână extract de lămâie, făină, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de brânză cremă cu frișcă de miere, Tort De Brânză Cremă Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână untul, crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în extracte.
Combinați făina, praful de copt și sarea; bateți în amestec cremos până se omogenizează.
Se toarnă într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat.
Se coace la 325 de la 1-1/4 la 1-1/2 ore sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Garnisiți cu zahăr de cofetari, căpșuni și frișcă, dacă doriți.