Tort De Brunch Cu Pere
Tortul de brunch cu pere este un fără gluten desert. Această rețetă face 8 porții cu 134 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați margarină, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brunch De Duminică: Pere Cranberry Crisp, Pear Hibiscus Brunch Cocktail {giveaway}, și Tort De Brunch Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.grăsime și făină tigaie rotundă de 9 inci.
Tăiați jumătățile de pere în felii subțiri.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestec Bisquick, zahăr, lapte și margarină.
Se toarnă în tigaie. Aranjați felii de pere în model circular pe aluat; se presara cu scortisoara.
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Completați fiecare porție cu iaurt.