Tort De Brunch Cu Pere

Tort De Brunch Cu Pere
Tortul de brunch cu pere este un fără gluten desert. Această rețetă face 8 porții cu 134 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați margarină, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brunch De Duminică: Pere Cranberry Crisp, Pear Hibiscus Brunch Cocktail {giveaway}, și Tort De Brunch Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.grăsime și făină tigaie rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați jumătățile de pere în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestec Bisquick, zahăr, lapte și margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă în tigaie. Aranjați felii de pere în model circular pe aluat; se presara cu scortisoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Completați fiecare porție cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista