Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu broască țestoasă cu ciocolată. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte evaporat, caramel și toppinguri de ciocolată, amestecul de tort alimentar al lui betty devil și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, și Tort Cu Strat De Broască Țestoasă De Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul tigaiei de 13x9 inci.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie.
Coaceți 22 de minute. Puneți la frigider aluatul rămas.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți caramelele și laptele evaporat la foc mediu, amestecând frecvent, până când caramelele sunt topite. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă amestecul de caramel peste tortul cald în tigaie.
Se presară cu chipsuri de ciocolată.
Se întinde cu aluatul rămas.
Coaceți 25 până la 28 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Se servește cu înghețată, se stropesc cu toppinguri și se presară cu nuci pecan. Depozitați ușor acoperit.