Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată

Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu broască țestoasă cu ciocolată. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte evaporat, caramel și toppinguri de ciocolată, amestecul de tort alimentar al lui betty devil și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, și Tort Cu Strat De Broască Țestoasă De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul tigaiei de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
3
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți 22 de minute. Puneți la frigider aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți caramelele și laptele evaporat la foc mediu, amestecând frecvent, până când caramelele sunt topite. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Se toarnă amestecul de caramel peste tortul cald în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se presară cu chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
8
Se întinde cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Coaceți 25 până la 28 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se servește cu înghețată, se stropesc cu toppinguri și se presară cu nuci pecan. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista