Tort De Brioșă Cu Vârtej De Ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, betty Chocolate chip muffin & bread mix, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Brioșă Cu Vârtej De Ciocolată, Gripa combaterea sfaturi și scorțișoară vârtej caju Data Mug brioșă, și Tort Cu Vârtej De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați Generos tava de tort bundt cu 12 căni cu spray de gătit cu făină.
În cratița de 2 litri, încălziți ingredientele de umplere la foc mediu-mic 2 până la 3 minute, amestecând constant, până la omogenizare.
Scoateți și puneți deoparte 1/3 cană de umplutură pentru glazură. Congelați umplutura rămasă aproximativ 15 minute sau până când este groasă ca budinca.
Între timp, în castron mare, se amestecă împreună ingrediente tort. Puneți jumătate din aluat în tigaie.
Scoateți umplutura din congelator. Puneți cu grijă umplutura în centrul aluatului până la 1/2 inch de marginile tigaiei. Lingura rămasă peste umplutură.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute. Rulați spatula metalică în jurul marginilor exterioare și interioare ale tigaiei pentru a slăbi tortul; întoarceți-vă cu susul în jos pe platoul de servire. Se răcește complet, cel puțin 2 ore.
Când este gata de servit, într-un castron mic cu microunde, încălziți 1/3 cană de umplere neacoperită la 10 până la 15 secunde sau până când este netedă și turnată.
Se toarnă peste tort pentru a glazura. A se păstra acoperit la temperatura camerei.