Tort De Briose Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu brioșe de afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 310 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 315 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Briose Cu Afine, Tort De Cafea Cu Brioșă De Afine, și Tort/Pâine Cu Brioșă De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt o farfurie de plăcintă adâncă de 10 inci.
Într-un castron mic, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea.
Într-un castron mare, bateți împreună untul și 1 cană de zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ou. Bateți extractul de vanilie și laptele până se combină bine.
Adăugați amestecul de făină la ingredientele umede și amestecați până se combină.
Se toarnă aluatul în placa de plăcintă pregătită. Aluat de top cu afine cât mai uniform posibil.
Se presara partea de sus a tort cu restul de 2 linguri de zahar.
Coaceți prăjitura timp de 10 minute, apoi reduceți căldura la 325 F. Continuați să coaceți până când vârful tortului este auriu și un tester iese curat, 50-60 de minute.