Tort De Bomboane
Dacă $ 1.57 pe portie cade în bugetul dvs., tort Candy Bar ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 630 calorii. Această rețetă servește 12. 507 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Dacă aveți unt, dulce de leche, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Bomboane, Tort De Bomboane, și Tort De Bomboane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Asamblați tortul: tăiați 1/2 inch de pe capetele scurte ale tortului, apoi tăiați vârful cu cupolă pentru a-l face plat. Așezați tortul pe o parte și feliați-l pe jumătate orizontal pentru a face două dreptunghiuri de dimensiuni egale.
Cuptorul cu microunde ciocolata la intervale de 30 de secunde, amestecând până se topește. Bateți untul, 3 linguri de lapte și zahărul cofetarilor cu un mixer. Bateți în ciocolata topită.
Adăugați mai mult lapte, dacă este necesar, pentru a face glazura răspândită.
Așezați dreptunghiurile tortului pe un raft așezat pe o foaie de copt cu margini.
Întindeți o parte din glazură pe un capăt scurt al fiecărui tort și apăsați împreună pentru a forma un dreptunghi lung. (Puteți glisa o bucată subțire de carton sub tort pentru a vă deplasa mai târziu pe un platou.)
Întindeți glazura rămasă pe tort într-un strat gros de 1 inch, făcând marginile puțin mai înalte decât centrul. Neteziți partea superioară și părțile laterale cu o spatulă offset. Congelați până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Amestecați alunele și dulce de leche într-un bol.
Scoateți tortul din congelator.
Întindeți amestecul de arahide pe glazură într-un strat plat și uniform. Congelați până când dulce de leche este ferm, aproximativ 30 de minute.
Între timp, faceți acoperirea cu ciocolată: cuptorul cu microunde ciocolata și untul la intervale de 30 de secunde, amestecând, până se topește și se omogenizează.
Se toarnă ciocolata pe tort și se întinde uniform pe partea superioară și laterală cu o spatulă offset. Congelați până când ciocolata se răcește ușor, 6 până la 8 minute.
Începând de la un capăt scurt al tortului, înmuiați marginea unei spatule offset în ciocolată într-un unghi și trageți ușor în sus, repetând de-a lungul vârfului tortului pentru a crea un model de undă. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.
Fotografie de Kat Teutsch