Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu bezea cu lămâie cu căpșuni. Această rețetă servește 1. O porție conține 2546 calorii, 36g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de tei, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă de lămâie cu căpșuni și trabucuri de bezea, Cupe de bezea cu căpșuni și caș de lămâie Meyer, și Tort de bezea Praline cu căpșuni.
Instrucțiuni
1
Se amestecă căpșunile și 1/4 cană de zahăr. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Zahăr
2
Încălziți cuptorul la 177°. pulverizați tigaia pătrată, 9x9x2 inci, cu spray de gătit. Bateti faina, 1 cana zahar, margarina, laptele, praful de copt, coaja de lamaie, vanilia, sarea si 2 albusuri de ou intr-un bol mare cu mixer electric la viteza mica 30 de secunde, razuind bolul constant. Bate la viteză mare 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Spray De Gătit
Albușuri De Ou
Coaja De Lamaie
Margarină
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
Tigaie
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Creșteți temperatura cuptorului la 204°.bateți 2 albușuri de ou într-un castron mediu la viteză mare până se spumează. Bateți în 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură odată; continuați să bateți până când este rigid și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
6
Se întinde peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când bezea devine maro deschis. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Completați fiecare porție cu căpșuni.