Tort De Bezea Cu Fructe De Pasiune Congelate
Tortul de bezea cu fructe de pasiune congelate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 327 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, smântână grea, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Tort De Bezea Cu Fructe De Pasiune Congelate, Tort cu banane cu Caramel din fructul pasiunii și bezea de cocos, și Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Desenați 3 dreptunghiuri (14 pe 3 inci), la distanță de aproximativ 3/4 inci, pe pergament. Întoarceți hârtia (dreptunghiurile vor fi vizibile) și puneți-o pe o foaie mare de copt ușor unsă.
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când țin vârfuri moi. Bateți în zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, apoi creșteți viteza la mare și continuați să bateți până când albii dețin vârfuri lucioase rigide, aproximativ 4 minute cu un mixer în picioare sau 8 până la 10 minute cu un handheld.
Transferați bezea în punga de patiserie prevăzută cu vârf de 1/3 inch și completați dreptunghiurile complet. Blaturi ușor netede, apoi coaceți în mijlocul cuptorului până la auriu ferm și foarte palid, 45 până la 60 de minute. Glisați straturile de bezea (pe pergament) pe un suport mare. Se răcește complet, apoi se îndepărtează cu grijă pergamentul.
Topiți untul cu amidon de porumb, pulpă de fructe de pasiune și 3/4 cană de zahăr într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Bateți împreună oul întreg și gălbenușurile într-un castron mare până se combină, apoi adăugați amestecul de unt într-un jet, amestecând.
Transferați amestecul în cratiță și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până când este suficient de gros pentru a ține marca de tel și apare prima bulă pe suprafață, 3 până la 5 minute.
Transferați cașul imediat într-un castron metalic așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și răciți, amestecând ocazional, până la rece.
Bateți smântâna cu restul de 2 linguri de zahăr cu mixerul electric până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți 2 căni de frișcă în caș ușor, dar bine, pentru a forma o mousse (pentru umplere și glazură).
Transferați 3/4 cană de frișcă într-un castron mic și rezervați, răcit, pentru stratul de cremă. Îndoiți 1/2 cană de mousse în frisca rămasă, apoi transferați-o în punga de patiserie curățată prevăzută cu vârf de 1/8 inch și rezervați-o, răcită, pentru glazură decorativă.
Aranjați 1 strat de bezea, cu partea plată în jos, pe platou și întindeți uniform cu 3/4 cană mousse. Se acoperă cu un alt strat de bezea și se întinde uniform cu frisca rezervată. Acoperiți cu stratul de bezea rămas, cu partea plată în sus și întindeți mousse-ul rămas uniform deasupra și părțile laterale ale tortului, netezind cu o spatulă de tort. Pipați glazura decorativ deasupra tortului, apoi înghețați, neacoperit, până când este ferm, cel puțin 3 ore.
Cu aproximativ 1 oră înainte de servire, puneți tortul la frigider pentru a se înmuia ușor.
* Tortul poate fi înghețat până la 2 zile. Odată ce tortul este ferm, acoperiți cu folie de plastic; îndepărtați folia de plastic înainte de a se înmuia în frigider.* Disponibil la piețele Latino și la unele supermarketuri.