Tort de bezea cu alune și ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu bezea cu alune și ciocolată. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 701 calorii, 8g de proteine, și 49G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr granulat, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de bezea cu ciocolată și alune, Tort De Bezea Cu Ciocolată Și Alune, și Tort de bezea cu alune și ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Desenați două runde de 8 inci pe o foaie de pergament și o rundă de 8 inci pe cealaltă.
Întindeți alunele pe o a treia foaie de copt și prăjiți timp de 12 până la 14 minute, până se rumenesc.
Lăsați să se răcească ușor, apoi transferați pe un prosop și frecați pentru a îndepărta pielea. Se toacă nucile. Reduceți temperatura cuptorului la 22
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu biciul, bateți albușurile cu sarea la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul granulat la viteză mare până la rigidizare. Bateți extractele de vanilie și migdale. Îndoiți alunele și chipsurile de ciocolată.
Turnați ciocolata topită pe partea laterală a bolului și pliați ușor până când bezea este ușor marmorată.
Întindeți bezea în cercurile desenate și coaceți timp de 2 ore și 30 de minute, până când sunt crocante; rotiți tigăile la jumătatea coacerii. Opriți cuptorul, lăsați ușa întredeschisă și lăsați bezeaua să se răcească complet.
În vasul mixerului în picioare, bateți smântâna cu zahărul cofetarilor până la fermitate.
Scoateți bezeaua de pe hârtia pergament.
Întindeți frisca pe straturi și stivuiți-le. Dați la frigider sau congelați tortul peste noapte.
Tăiați în pene și serviți la temperatura camerei.
Garnisiți cu așchii de ciocolată înainte de servire.