Tort de bezea cu alune și ciocolată

Tort de bezea cu alune și ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu bezea cu alune și ciocolată. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 701 calorii, 8g de proteine, și 49G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr granulat, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de bezea cu ciocolată și alune, Tort De Bezea Cu Ciocolată Și Alune, și Tort de bezea cu alune și ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Desenați două runde de 8 inci pe o foaie de pergament și o rundă de 8 inci pe cealaltă.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întindeți alunele pe o a treia foaie de copt și prăjiți timp de 12 până la 14 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Lăsați să se răcească ușor, apoi transferați pe un prosop și frecați pentru a îndepărta pielea. Se toacă nucile. Reduceți temperatura cuptorului la 22
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu biciul, bateți albușurile cu sarea la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul granulat la viteză mare până la rigidizare. Bateți extractele de vanilie și migdale. Îndoiți alunele și chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Turnați ciocolata topită pe partea laterală a bolului și pliați ușor până când bezea este ușor marmorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți bezea în cercurile desenate și coaceți timp de 2 ore și 30 de minute, până când sunt crocante; rotiți tigăile la jumătatea coacerii. Opriți cuptorul, lăsați ușa întredeschisă și lăsați bezeaua să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
În vasul mixerului în picioare, bateți smântâna cu zahărul cofetarilor până la fermitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scoateți bezeaua de pe hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Întindeți frisca pe straturi și stivuiți-le. Dați la frigider sau congelați tortul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Tăiați în pene și serviți la temperatura camerei.
11
Garnisiți cu așchii de ciocolată înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista