Tort De Bar Spaniol

Tort De Bar Spaniol
Tortul de bar spaniol este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. Acest desert are 464 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nuci, stafide, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Spaniolă Freca, și Gazpacho spaniol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de tort de 13x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Gatiti stafidele si apa timp de 10 minute la foc mediu. Se amestecă scurtarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
StafideStafide
ApăApă
3
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească.
4
Combinați făina, zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu, cuișoarele măcinate, nucșoara măcinată, scorțișoara măcinată, ienibaharul măcinat și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar La SolIenibahar La Sol
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de stafide răcit și amestecați bine. Se amestecă ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
6
Adăugați nucile tocate (dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Rabble Tempranillo cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rabble Tempranillo
Rabble Tempranillo
Smochinele proaspete de misiune, prunele și afinele poartă notele de fructe, împreună cu arome împletite de piele degradată și condimente dulci de copt. Aromele de fructe albastre, pudră de cacao și scorțișoară acoperă palatul, în timp ce taninurile prăfuite și rustice captivează finisajul creând echilibrul perfect între fructe și structură. Un Tempranillo clasic adevărat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista