Tort De Bar Spaniol
Tortul de bar spaniol este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. Acest desert are 464 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nuci, stafide, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Spaniolă Freca, și Gazpacho spaniol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de tort de 13x9 inch.
Gatiti stafidele si apa timp de 10 minute la foc mediu. Se amestecă scurtarea.
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească.
Combinați făina, zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu, cuișoarele măcinate, nucșoara măcinată, scorțișoara măcinată, ienibaharul măcinat și sarea.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de stafide răcit și amestecați bine. Se amestecă ouăle bătute.
Adăugați nucile tocate (dacă doriți).
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 de minute.