Tort de banane Gramma Bertha
Tortul cu banane al grammei Bertha ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 10. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 390 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 126 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de smântână, banane, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort de petrecere Gramma, Sos de mere Eldress Bertha, și Salata de varza Gramma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie Bundt de 10 inch cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând. Bateți bananele feliate, smântâna și bicarbonatul de sodiu. Bateți în făină.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.