Tort de arțar cu glazură de sirop de arțar
Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 590 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Coaste De Arțar Pentru Copii, 10 lucruri pe care probabil nu le știai despre prepararea siropului de arțar (: plăcinte cu cârnați de arțar), și Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Piure De Cartofi Dulci De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptoruluiși preîncălziți la 325 buc.F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 8 inci cu laturile înalte de 2 inci.Linia de jos a tigăi cu hârtie pergament; unt pergament. Tigăi de praf cu făină; tapout exces. Cerneti 3 cani faina,praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Folosind electricmixer, bateți untul și scurtarea în vas mare până când este ușor și pufos.
Adăugați sirop de arțarși bateți până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou și oul 1 la un moment dat, bătândpână când se amestecă bine după fiecare adăugare. Beatin amestec de făină în 3 adaosuri alternativcu lapte în 2 adaosuri. Îndoiți nucile.Împărțiți aluatul în mod egal între pregătitetigaie (aproximativ 3 1/2 căni pentru fiecare); blaturi netede.
Coaceți prăjiturile până când testerul este introdus încentrul iese curat, 50 până la 55 de minute.Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 20 de minute. Rulațicuțit mic în jurul părților laterale ale prăjiturilor pentru a slăbi.Inversați prăjiturile pe rafturi; îndepărtați pergamentul.Se răcește complet prăjiturile.
Cerne zahăr pudră încastron mediu. Folosind mixerul electric, batețibrânză cremă și unt într-un castron mare până lanetedă.
Adăugați zahăr pudră și arțarsirop și bateți până se omogenizează (nu overbeat sau glazura poate deveni prea moale).
Folosind cuțit zimțat, tăiați cupolatop de fiecare strat de tort, creând suprafață plană.
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, peplatter. Lingură 1 cană glazură în păpuși deasupra stratului de tort; se întinde uniform pe margini.În partea de sus cu al doilea strat de tort, tăiat lateralîn jos.
Răspândiți glazura rămasă uniformpeste partea superioară și laturile tortului. Aranjați walnuthhalves în jurul marginii superioare a tortului. Faceți înainte: se poate face până la 1 zi înainte. Acoperițicu cupolă de tort și răcire. Aduceți în camerătemperatura înainte de servire.
Tăiați tortul în pene și serviți.
Pe porție: 816,6 kcal calorii,
1% calorii din grăsimi, 38,2 g grăsimi,