Reteta Tort de arțar este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un mare lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 16 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 331 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Laurens Latest. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sirop de arțar, extract de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort cu strat de arțar-turtă dulce cu sos sărat de arțar-Caramel, Tort de arțar cu glazură de sirop de arțar, și Tort de arțar cu glazură de sirop de arțar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Înveliți tigaia Bundt cu spray de gătit antiaderent. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, bateți uleiul, zahărul, vanilia, extractul de arțar, ouăle împreună până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Arțar
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mic, amestecați împreună smântână, lapte și sirop de arțar. Într-un castron separat, cernem făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Cu mixerul la un nivel scăzut, alternați amestecul de lapte cu ingrediente uscate până când totul este doar încorporat. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului și amestecați scurt pentru a vă asigura că aluatul este amestecat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aluatul trebuie să fie complet neted. (Câteva bucăți mici este ok.)
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită, nivelați partea superioară și coaceți 55 min-1 oră 5 minute sau până când scobitoarea iese curată după ce a fost introdusă.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și răciți în tigaie 15 minute. Îndepărtați cu grijă tortul din raftul de răcire și așezați-l pe suportul pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Pentru glazură, bateți zahărul pudră, extractul de arțar și smântâna grea împreună până se îngroașă și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Extract De Arțar
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Stropiți deasupra tortului și în jos pe părți. Se acoperă cu nuci tocate.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.