Tort De Ananas Pufos

Tort De Ananas Pufos
Această rețetă face 12 porții cu 301 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gelatină de lămâie, firimituri de cracker graham, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Zmeură Pufos, Plăcintă Pufoasă Cu Ananas, și Desert Pufos De Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați firimiturile, untul și zahărul; apăsați într-un 13-in. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Se coace la 325 la 10 minute sau până se rumenesc ușor; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se toarnă laptele evaporat într-un castron mare. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Între timp, într-un castron mic, dizolvați gelatina în apă; se răcește până la sirop, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți laptele din frigider și bateți până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți în amestec de gelatină. Se amestecă ananasul și 3/4 cană de nuci. Îndoiți în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
AnanasAnanas
GelatinăGelatină
NuciNuci
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Se răcește cel puțin 3 ore sau peste noapte.
8
Presărați cu nucile rămase înainte ca umplutura să fie complet setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista