Tort De Ananas Pufos
Această rețetă face 12 porții cu 301 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gelatină de lămâie, firimituri de cracker graham, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Zmeură Pufos, Plăcintă Pufoasă Cu Ananas, și Desert Pufos De Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile, untul și zahărul; apăsați într-un 13-in. x 9-în. vas de copt.
Se coace la 325 la 10 minute sau până se rumenesc ușor; rece.
Se toarnă laptele evaporat într-un castron mare. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Între timp, într-un castron mic, dizolvați gelatina în apă; se răcește până la sirop, aproximativ 30 de minute.
Scoateți laptele din frigider și bateți până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți în amestec de gelatină. Se amestecă ananasul și 3/4 cană de nuci. Îndoiți în lapte.
Se răcește cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Presărați cu nucile rămase înainte ca umplutura să fie complet setată.