Această rețetă face 12 porții cu 301 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gelatină de lămâie, firimituri de cracker graham, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Zmeură Pufos, Plăcintă Pufoasă Cu Ananas, și Desert Pufos De Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați firimiturile, untul și zahărul; apăsați într-un 13-in. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
2
Se coace la 325 la 10 minute sau până se rumenesc ușor; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se toarnă laptele evaporat într-un castron mare. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Între timp, într-un castron mic, dizolvați gelatina în apă; se răcește până la sirop, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Scoateți laptele din frigider și bateți până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți în amestec de gelatină. Se amestecă ananasul și 3/4 cană de nuci. Îndoiți în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ananas
Gelatină
Nuci
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Se răcește cel puțin 3 ore sau peste noapte.
8
Presărați cu nucile rămase înainte ca umplutura să fie complet setată.