Tort De Alune-Rom

Tort De Alune-Rom
Tortul cu alune-ROM este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 506 calorii. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, alune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort cu smochine și alune cu capul în jos, și Tort De Ciocolată Cu Alune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Unt și făină o tigaie rotundă de 9 inci. Prăjiți alunele pe o foaie de copt cu margini, amestecând ocazional, timp de aproximativ 10 minute, sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Lăsați alunele să se răcească pe foile de copt, apoi transferați-le pe un prosop de bucătărie și frecați-le împreună pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Transferați alunele într-un robot de bucătărie și tocați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Într-un castron mic, cernem făina cu praful de copt și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer portabil, bateți untul cu zahărul granulat până devine pufos. Bateți ouăle, câte 1, până se încorporează. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați amestecul de făină în 3 loturi, alternând cu romul și alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți albușurile până se înțepenesc. Bateți o treime din albușurile de ou în aluat, apoi pliați ușor albușurile rămase. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de aproximativ 35 de minute sau până când tortul revine când este apăsat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se transferă într-un raft și se lasă să se răcească în tigaie timp de 15 minute. Întoarceți tortul pe raft și acoperiți-l ușor cu un prosop de bucătărie până se răcește la temperatura camerei. Întoarceți tortul cu partea dreaptă în sus și pudrați blatul cu zahărul cofetarilor, apoi tăiați-l în pene și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista