Tort de alune cu Mascarpone și ciocolată

Tort de alune cu Mascarpone și ciocolată
Această rețetă servește 8. O porție conține 809 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime. Dacă $1.53 pe portie cade în bugetul dvs., alune Crunch tort cu Mascarpone și ciocolată ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați alune, amestec de tort de ciocolată, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tort de Mousse de ciocolată cu lapte cu crustă de alune, Tort de ciocolată cu alune (fără carbohidrați și fără Gluten), și Tort de alune de ciocolată cu praline Chocolate Crunch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Unt și făină două tigăi de tort de 8 inch. Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți aluatul între cele 2 tigăi de tort și coaceți conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
1
Așezați nucile prăjite aproape într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se amestecă amestecul de zahăr până se dizolvă. Aduceți la fierbere și lăsați să gătească până când zahărul este maro deschis, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Lăsați bulele să scadă, apoi turnați zahărul caramelizat peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Așezați foaia de copt la frigider și lăsați amestecul de nuci de zahăr să se răcească până se întărește, aproximativ 30 de minute. Când amestecul de nuci de zahăr este dur și rece, acoperiți cu o altă bucată de hârtie pergament și lăsați-o în bucăți mici sau așezați amestecul de nuci de zahăr pe o tăietură și tăiați-l în bucăți mici. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Puneți brânza mascarpone, smântâna, zahărul pudră și vanilia într-un bol mare de amestecare. Folosind un mixer electric, bateți amestecul de cremă la vârfuri moi. Îndoiți amestecul de Crunch în frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1
Așezați ciocolata, zahărul și coaja într-un robot de bucătărie. Procesați amestecul până când ciocolata este măcinată fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Puneți 1 tort pe o farfurie de servire. Se acoperă cu 1 inch din amestecul de crunch frișcă. Se acoperă cu al doilea strat de tort și se continuă înghețarea întregului tort cu amestecul rămas de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2
Presărați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu ciocolata măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3
Servi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista