Tort de alune cu gem de zmeură
Torta de alune cu gem de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 231 calorii. Dacă aveți la îndemână ouă, alune, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de marmură cu ciocolată albă, zmeură și alune, Hazelnut Torte, și Hazelnut Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt o tigaie metalică de 13 x 9 inci și fundul liniei cu hârtie de ceară sau pergament, apoi hârtie de unt.
Măcinați fin nucile cu făină, sare și 2 linguri de zahăr granulat într-un robot de bucătărie.
Bateți împreună untul și restul de 1/2 cană de zahăr granulat într-un castron cu un mixer electric până la palid și cremos, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până când se încorporează. Îndoiți amestecul de nuci ușor, dar bine.
Răspândiți aluatul uniform în tava de copt și coaceți până când torte este ușor rumenit în jurul marginilor și ferm, dar elastic la atingere, aproximativ 15 minute.
Rulați un cuțit mic în jurul marginilor tortului, apoi inversați un raft peste tigaie și întoarceți tortul pe raft.
Scoateți hârtia, întoarceți tortul cu partea dreaptă în sus și răciți 10 minute.
Transferați tortul pe o tăietură și înjumătățiți transversal.
Întindeți dulceața deasupra a 1 jumătate, apoi așezați a doua jumătate deasupra, cu partea dreaptă în sus.
Tăiați torte în 4 pătrate, apoi tăiați fiecare pătrat în diagonală în triunghiuri.
Triunghiuri de praf cu zahăr de cofetărie și serviți cu gem suplimentar, dacă doriți.