Afine zară Bundt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.09 pe portie. O porție conține 681 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de extract de vanillan, afine, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Afine-Zară Bundt, Tort De Afine Bundt, și Tort De Afine-Lămâie Bundt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți cu generozitate o tigaie antiaderentă de 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateti 3 cani faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți 2 bețe untul, zahărul granulat și uleiul vegetal într-un bol cu un mixer la viteză medie-mare până la pufos, cel puțin 5 minute, răzuind părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți ouăle pe rând, apoi bateți vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați aproximativ o treime din amestecul de făină și jumătate din laptele de unt; bateți până aproape încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Adăugați încă o treime din amestecul de făină și restul de zară. Bateți, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați amestecul de făină rămas și bateți 30 de secunde. Terminați încorporarea făinii cu mâna pentru a evita amestecarea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Aruncați afinele cu restul de 2 linguri de făină într-un bol mic. Puneți o treime din aluat uniform în tigaia pregătită.
Se presară în jumătate din afine, apoi se acoperă cu încă o treime din aluat. Împrăștiați afinele rămase deasupra și acoperiți cu restul de aluat; neteziți partea de sus.
Coaceți până când tortul se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată, de la 1 oră la 1 oră, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească 30 de minute în tigaie. Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul, apoi răsturnați pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Bateți zahărul cofetarilor, untul și 4 linguri de lapte într-un bol; dacă glazura este prea groasă, bateți până la încă 1 lingură de lapte, puțin câte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă glazura peste tort, lăsându-l să picure pe laturi.