Tort de 35 de ani

Tort de 35 de ani
Tortul de 35 de ani durează aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 264 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 50. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, extract de vanillan, făină de tort și ulei vegetal răspândit. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort de colibri de 35 de ani, Tort Aniversar, și Jardiniere Mr. Peanut " tort de 100 de ani.

Instrucțiuni

1
Acoperă un 20-in. x 14-în. servire bord cu folie cadou, taping wrap la partea din spate a bord. Acoperiți placa învelită cu celofan transparent în același mod; pus deoparte. Linia doi unsă și făinată 13-in. x 9-în. tigăi de copt cu hârtie cerată; Ungeți și făinați hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Pentru primul strat de tort, într-un castron mare, smântână 1 cană plus 2 linguri de unt, jumătate din crema de brânză și 2-1/4 căni de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați 6 ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în 3/4 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați 2-1 / 4 căni de făină; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5
Se toarnă într-o tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se coace la 325 de minute pentru 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă. Repetați pentru al doilea strat de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Pentru glazură, într-un castron mare, smântână unt până la lumină și pufos. Bateți zahărul și vanilia cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
9
Folosind un cuțit zimțat, nivelați vârfurile de prăjituri, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
10
Așezați un strat de tort pe placa acoperită. Frost top cu 1-1 / 2 cupe glazura; răspândirea Zmeura de umplere în termen de 1/2 în. de margini. Sus cu stratul rămas. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Pentru plapuma fondantă, într-un castron mare al unui mixer cu suport greu, uleiul vegetal cremă se întinde până când este ușor și pufos. Bateți zahărul cofetarilor până se sfărâmă. Bateți treptat în sirop de porumb la viteză mică (amestecul va fi rigid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
12
Pe o suprafață de lucru prăfuită cu zahăr de cofetari, întindeți fondantul într-un 10-1/2-in. pătrat; tăiați 1/4 in. din toate părțile cu o roată de patiserie canelată. Referindu-ne la Fig. 1, utilizați marginea dreaptă a unei rigle pentru a forma o linie paralelă de 1/4 in. de la fiecare margine canelată apăsând ușor în jos pentru a face indentări superficiale. Vezi Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
13
Scor o linie paralelă 1 în. de la ultima linie de pe fiecare parte. Vezi Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
14
Referindu-ne la Fig. 4, utilizați rigla pentru a forma patru 5-in. pătrate. Scor o linie paralelă 1 în. din fiecare parte a celor două linii care se intersectează în centrul pilotei. Vezi Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
15
Faceți un pătrat diagonal (aproximativ 1-3/4-in.) în centrul fiecărui pătrat mai mare. Vezi Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
16
Poziționați cu atenție plapuma fondantă în diagonală peste tort, drapând capetele pe laturi, ca în Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
17
Cu colorant alimentar și o pensulă curată, vopsiți pătratele de pilotă teal și visiniu; ștergeți ușor cu prosoape de hârtie. Vezi Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
18
Blatul matlasat cu fondant finit ar trebui să arate ca Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
19
Pentru heart topper, într-un cuptor cu microunde, topiți stratul de bomboane albe; se amestecă până se omogenizează. Se răcește ușor. Pe hârtie cerată, desenați un 2-in. inima. Țeavă bomboane de acoperire de-a lungul marginea inimii; lasa sa se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
20
Răspândiți stratul de bomboane rămas în interiorul inimii; neteziți cu o spatulă și lăsați să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
21
Vopsiți inima visiniu; ștergeți ușor cu prosoape de hârtie și lăsați să se usuce. Acoperire cu bomboane de țeavă de-a lungul marginilor interioare ale inimii; țeavă "35" în interiorul inimii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
22
Lasă să se usuce. Cu un cuțit ascuțit, face o fantă în interiorul colț de tort; introduceți inima topper.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista