Salată de roșii și pepene galben cu scoici și boabe de piper roz
Salata de roșii și pepene galben cu scoici și boabe de piper roz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 177 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de pepene galben, ardei iute serrano, boabe de piper roz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ananas Prăjit Cu Boabe De Piper Roz, Crostini cu Ricottan și boabe de piper roz, și Terrine de Campagne cu boabe de piper roz.
Instrucțiuni
1
Feliați pepenii subțiri și așezați-vă pe un platou mare de mică adâncime. Se taie roșiile în cruce și se pune pe platou cu pepeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2
Bateți împreună sucuri de lămâie și lime, ardei iute, zahăr brun, 1 linguriță. sare, 3 linguri. ulei, ghimbir și 3/4 linguriță. boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Coji De La Lamaie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri. pansament peste pepene galben și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Pepene Galben
4
Se lasa la marinat 10 minute.
5
Între timp, încălziți o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mare. Se usucă scoicile și se condimentează cu restul de sare și boabe de piper roz. Când tigaia este fierbinte, turnați restul de 2 linguri. ulei de măsline; așezați scoici pe rând în tigaie, distanțând uniform; și gătiți până se rumenesc și cruste, 2 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați scoici calde pe platou, stropiți cu pansamentul rămas și serviți.