Tortul danez de mere-migdale este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, migdale, mere de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Danez Streusel Cu Migdale, Tort Danez Cu Mere, și Brânză Cremă De Migdale Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați fundul tăvii cu arc de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză mare 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouă și extract de migdale; bate la viteză medie aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Ouă
4
Adăugați Bisquick mix; bate la viteză medie aproximativ 30 de secunde sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
5
Întindeți aluatul în fundul tigaiei. Apăsați bucățile de mere, tăiați părțile în jos, în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când merele sunt fragede și tortul se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se răcește 30 de minute la temperatura camerei.
8
Scoateți partea din tigaie. Cerneti sau presarati zahar pudra deasupra tortului; se presară cu migdale.