Tort Cu Zară De Zmeură
Tortul cu zară de zmeură este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, bicarbonat de sodiu, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Zară Cu Migdale De Zmeură, Șerbet De Zmeură-Zară, și Plăcintă cu zară cu sos de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc. Unt și făină o tigaie rotundă de 9 inci.
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Bateți untul și 2/3 cană de zahăr cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 2 minute, apoi bateți în vanilie.
Adăugați oul și bateți bine.
La viteză mică, amestecați amestecul de făină în 3 loturi, alternând cu zară, începând și terminând cu făină și amestecând până când se combină.
Lingura aluat în tigaie tort, netezirea de sus. Împrăștiați zmeura uniform deasupra și presărați cu restul de 1 1/2 linguri de zahăr.
Coaceți până când tortul este auriu și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie 10 minute, apoi se întoarce pe un raft și se răcește la cald, cu 10 până la 15 minute mai mult. Inversați pe o farfurie.