Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu vârtej de cafea. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 262 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, lapte, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Vârtej De Afine, Tort De Cafea Cu Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime 12-Cupa canelat tub tort pan sau 10-inch înger alimente (tub) tort pan cu scurtarea; ușor făină. Într-un castron mic, amestecați cafeaua și apa fierbinte; se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Cafea
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Bol
Cuptor
2
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte. În castron mare, bate unt, zahăr și ouă cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate la viteză mare 3 minute, răzuire castron ocazional. Bateți amestecul de făină, laptele și smântâna la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Smântână
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Scoateți 1 cană de aluat; se amestecă în cafea răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
4
Se toarnă aluatul rămas în tigaie. Aruncați aluatul de cafea cu aproximativ 12 linguri pe aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se taie prin batters cu cuțit pentru design marmorat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute în tigaie pe grătar; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește cel puțin 1 oră și 30 de minute.