Tort Cu Unt Philadelphia
Dacă 30 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Philadelphia Unt tort ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 16 porții cu 289 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr superfin, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 550 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Philadelphia Dovleac Swirl Cheesecake De La Philadelphia Cream C, Cupcakes cu unt de arahide cu răsfăț Filadelfian, și PHILADELPHIA Pound tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați zahărul, untul și sarea la viteză mică până când sunt combinate.
Adăugați oul și bateți la viteză medie timp de 1 minut.
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în lapte cald.
La amestecul de ou / zahăr, adăugați făină, apoi amestec de drojdie și vanilie, bătând aproximativ 3 minute (cu cârlig de aluat sau manual). Întoarceți aluatul pe o placă ușor făinată și frământați timp de 90 de secunde.
Așezați într-un vas ușor uns, acoperiți cu un prosop și lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Spre sfârșitul perioadei de creștere, începeți să pregătiți toppingul. Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute la viteză medie.
Adăugați făina și zahărul în amestec și continuați să bateți cu viteză medie până când se combină complet.
Adăugați ouăle pe rând, permițând Primului să se încorporeze complet în aluat înainte de a adăuga al doilea.
Adăugați laptele, câte 1 lingură la un moment dat. Dacă consistența este mai subțire decât un aluat de clătite, nu mai adăugați lapte.
Ungeți sau tapetați o tigaie din aluminiu de 9 x 13 inci cu hârtie pergament.
Odată ce aluatul și-a dublat dimensiunea, dați-l cu pumnul.
Scoateți-l din vas și bateți-l în fundul tigaiei pregătite. Crimpați marginile crustei la jumătatea părților laterale ale recipientului, astfel încât acestea să se țină în umplutură.
Întindeți toppingul uniform peste aluat.
Lăsați să stea 20 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 F și poziționați un raft în poziția de mijloc.
Coaceți 30 de minute, sau până se rumenesc pe margini, dar încă destul de lipicioase la mijloc. Se va solidifica pe măsură ce se răcește. Așteptați până când s-a răcit complet înainte de servire; a se păstra la frigider.