Gooey Butter Cake IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 344 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, extract de vanillan, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Gooey (Cu Mai Puțin) Tort De Unt, Tort Cu Unt Lipicios, și Tort Cu Unt Lipicios.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia în lapte cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
3
Pregătiți un aluat dulce cremând 1/4 cană de zahăr cu scurtarea și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Aluat
Zahăr
Sare
4
Adăugați 1 ou și bateți cu mixerul electric un minut până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Adăugați 2 1/2 căni de făină, amestecul de drojdie și 1 lingură de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
6
Se amestecă trei minute cu cârlig de aluat sau cu mâinile. Întoarceți aluatul pe placa cu făină și frământați timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
7
Se pune într-un vas ușor UNS, se acoperă cu un prosop și se pune într-un loc cald pentru a se ridica timp de o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
În timp ce aluatul crește, pregătiți toppingul de unt lipicios: într-un castron mare, combinați 2 1/2 căni de zahăr, 1 cană de unt și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați 1 ou și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Ouă
10
Se amestecă suficient pentru a încorpora.
11
Adăugați 2 1/4 căni de făină, 1/4 cană de apă și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
12
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
13
Împărțiți aluatul în două bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
14
Așezați fiecare într-o tigaie rotundă unsă de 9 inch. Sertizați marginile la jumătatea părților laterale ale tigăilor pentru a împiedica toppingul de unt lipicios să se scurgă dedesubt. După ce aluatul este întins, faceți găuri în aluat cu furculița pentru a-l împiedica să clocotească la coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Punch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
15
Împărțiți toppingul de unt lipicios în două părți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
16
Se întinde peste aluat în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Lasa tortul sa stea 20 de minute.
18
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
19
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit 30 de minute. Nu coaceți prea mult; toppingul ar trebui să rămână lipicios. După ce prăjiturile sunt reci, presărați cu zahăr de cofetărie.