Tortul cu unt de ciocolată cu niveluri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1849 calorii, 20g de proteine, și 124g de grăsime. Pentru $ 3.97 pe portie, veți obține un desert care servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, extract de vanilan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, Tort ușor pentru copii: Tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată, și Tort Bumpy (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Unt unul 4 de 3-inch tort pan, unul 6 de 3-inch tort pan și unul 8 de 3-inch tort pan. Tapetați fundul cu hârtie pergament și ungeți și făinați tigăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Cerneti faina, cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
În vasul unui mixer electric echipat cu un accesoriu pentru palete, crema untul și zaharurile la viteză mare până la lumină, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați ouăle și vanilia și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Combinați laptele de unt, smântâna și cafeaua. La viteză mică, adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ în treimi, începând cu amestecul de zară și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane Salvatoare
7
Se amestecă aluatul numai până se amestecă.
8
Împărțiți aluatul între cele trei Tigăi și neteziți vârfurile cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului după cum urmează: pentru tigaia de 4 inci 45 până la 50 de minute sau până când o scobitoare iese curată; pentru tigaia de 6 inci 70 până la 75 de minute sau până când o scobitoare iese curată; iar pentru tigaia de 8 inci 85 până la 90 de minute sau până când o scobitoare iese curată . Răciți prăjiturile în tigăi timp de 10 minute fiecare pe un suport de răcire, îndepărtați cu grijă din tigăi și lăsați să se termine răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat Mentă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Așezați tortul de 8 inci pe o farfurie de servire, cu fața plată în sus. Înghețați partea superioară și laturile acelui strat cu cremă de unt.
11
Așezați tortul de 6 inci în centrul vârfului tortului de 8 inci, cu fața plată în sus și înghețați partea superioară și părțile laterale.
12
Așezați tortul de 4 inci în centrul vârfului tortului de 6 inci, cu fața plată în jos. Înghețați partea superioară și laturile acelui strat cu cremă de unt.
13
Întindeți uniform crema de unt rămasă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
14
Tăiați bomboanele de ciocolată și așezați-le într-un bol rezistent la căldură, așezat peste o tigaie care fierbe apă. Se amestecă până se topește și se lasă deoparte până se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Amestecați albușurile de ou, zahărul, smântâna de tartru și sarea în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
16
Așezați vasul cu albușuri peste tigaia cu apă fierbinte și încălziți albușurile până când sunt calde la atingere, aproximativ 5 minute. Întoarceți vasul la mixerul electric și bateți la viteză mare timp de 5 minute sau până când bezea este rece și ține un vârf rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Adăugați untul, 1 lingură la un moment dat, în timp ce bateți la viteză medie. Răsturnați vasul, adăugați ciocolata topită, vanilia, espresso-ul și romul, dacă utilizați, și amestecați timp de 1 minut sau până când ciocolata este complet amestecată. Dacă crema de unt pare foarte moale, lăsați-o să se răcească și bateți-o din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu