Tort de unt de arahide III este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 477 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul brun, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, Nutella-pâine cu unt de arahide stratificată și învârtită {tort de pâine cu unt de arahide}, și Tort Bundt cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură dulce de unt de arahide.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul de arahide, untul și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați 2 lingurițe de vanilie. Bateți amestecul de făină alternativ cu 3/4 cană de lapte, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Zahăr Brun
Vanilie
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
5
Pentru a face glazura cu unt de arahide: într-un castron mare, smântână unt de arahide; bateți treptat în jumătate din zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt De Arahide
Glazura
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați zahărul rămas de cofetari alternativ cu 1 cană de lapte, bătând până când este suficient de neted pentru a se răspândi. Bateți în 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Lapte
7
Întindeți glazura deasupra tortului și presărați alune.