Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Lipicioasă

Tortul cu unt de arahide cu ciocolată lipicioasă este un fără gluten rețetă cu 20 de porții. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 369 calorii. Un amestec de arahide prăjite, lapte, amestecul de prăjituri cu mâncare a diavolului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 254 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Lipicioasă, Tort De Unt De Arahide Cu Ciocolată Lipicioasă, și Batoane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Lipicioasă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor tigaia de 13x9 inci cu spray de copt cu făină (nu folosiți tigaie întunecată sau antiaderentă). Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, untul, laptele și 1 ou cu lingura până se formează aluatul. Lingură în tigaie.
Așezați folie de plastic pe aluat; apăsați uniform în tigaie.
Îndepărtați folia de plastic.
Presărați aluatul cu chipsuri de unt de arahide și alune.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul de arahide, vanilia și 3 ouă cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți zahărul pudră la viteză mică.
Se toarnă amestecul peste amestecul de ciocolată în tigaie; se întinde uniform.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când toppingul este setat și maro auriu intens. Se răcește cel puțin 30 de minute pentru a servi cald sau se răcește complet. Când tăiați bucăți de servire, ștergeți cuțitul cu prosop de hârtie după tăierea fiecărui rând. Acoperiți fiecare bucată cu topping de fudge fierbinte și alune tocate. A se păstra acoperit la frigider.