Tort cu unt de arahide Blue-Ribbon

Tort cu unt de arahide Blue-Ribbon
Tortul cu unt de arahide Blue-Ribbon necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 37 g de grăsimi și un total de 664 de calorii . Pentru 1,32 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 235 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Mergeți la magazin și cumpărați alune prăjite în miere, ciocolată semidulce, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este oferit de Taste of Home. Cu un scor de 49% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Salata de capere cu panglică de dovlecei , Pizza cu panglică de dovlecei și ricotta și Tortul cu crustă de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți trei forme rotunde de copt de 23 cm; dați-le deoparte. Într-un bol mare, amestecați untul, untul de arahide și zahărul brun până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
UmărUmăr
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați ouăle, unul câte unul, batând bine după fiecare adăugare. Încorporați vanilia în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; adăugați-le la amestecul cremos, alternativ cu laptele bătut, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Turnați în tăvile pregătite (tăvile vor avea o umplutură puțin adâncă).
5
Coaceți la 175°C timp de 17-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe grătare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
6
Pentru umplutură, într-o cratiță mare și groasă, aduceți smântâna și zahărul brun la fierbere, la foc mediu. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1-2 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Luați de pe foc; adăugați ciocolata și untul de arahide, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8
Transferați într-un bol mic; răciți până când amestecul capătă o consistență care se întinde.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Pentru glazură, într-un bol mare, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează. Încorporați vanilia și bateți. Treptat, încorporați 1-1/4 căni de zahăr pudră și bateți până când compoziția devine ușoară și pufoasă. Într-un bol mic, bateți smântâna și zahărul pudră rămas până se formează vârfuri tari; încorporați-le în amestecul de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Întindeți umplutura între straturi. Glazurați partea de sus și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
11
Decorați cu batoane de ciocolată tocate și alune. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista