Tort Cu Unt De Arahide
Tortul cu unt de arahide necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 510 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Unt De Arahide, Tort Cu Unt De Arahide, și Tort de Fudge fierbinte cu sos de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul alb și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare de amestecare; pus deoparte.
Topiți 1 cană de unt sau margarină într-o cratiță grea; se amestecă 1/2 cană de cacao. Se amestecă Zara și ouăle până se omogenizează bine. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana fierbe amestecul.
Se amestecă în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă iese curată. Se răcește 10 minute pe un suport de sârmă. Întindeți cu grijă untul de arahide peste tortul cald. Se răcește complet.
Combinați 1/2 cană de unt sau margarină, 1/4 cană de cacao și zară într-o tigaie mică cu sos. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
Se toarnă peste zahărul cofetarilor, amestecând până se omogenizează. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Întindeți glazura de ciocolată peste untul de arahide pe tort.