Tortul cu unt de arahide necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 510 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Unt De Arahide, Tort Cu Unt De Arahide, și Tort de Fudge fierbinte cu sos de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, zahărul alb și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare de amestecare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Topiți 1 cană de unt sau margarină într-o cratiță grea; se amestecă 1/2 cană de cacao. Se amestecă Zara și ouăle până se omogenizează bine. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana fierbe amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Pudră De Cacao
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă iese curată. Se răcește 10 minute pe un suport de sârmă. Întindeți cu grijă untul de arahide peste tortul cald. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
1
Combinați 1/2 cană de unt sau margarină, 1/4 cană de cacao și zară într-o tigaie mică cu sos. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Pudră De Cacao
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă peste zahărul cofetarilor, amestecând până se omogenizează. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
3
Întindeți glazura de ciocolată peste untul de arahide pe tort.