Tort Cu Unt De Arahide

Tort Cu Unt De Arahide
Tortul cu unt de arahide necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 510 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Unt De Arahide, Tort Cu Unt De Arahide, și Tort de Fudge fierbinte cu sos de unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul alb și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare de amestecare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Topiți 1 cană de unt sau margarină într-o cratiță grea; se amestecă 1/2 cană de cacao. Se amestecă Zara și ouăle până se omogenizează bine. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana fierbe amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă iese curată. Se răcește 10 minute pe un suport de sârmă. Întindeți cu grijă untul de arahide peste tortul cald. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
1
Combinați 1/2 cană de unt sau margarină, 1/4 cană de cacao și zară într-o tigaie mică cu sos. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă peste zahărul cofetarilor, amestecând până se omogenizează. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
3
Întindeți glazura de ciocolată peste untul de arahide pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
Unt De ArahideUnt De Arahide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Tăiați în pătrate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista