Tort Cu Ulei De Fistic-Măsline

Tort Cu Ulei De Fistic-Măsline
Această rețetă servește 6. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 595 calorii, 11g de proteine, și 42G de grăsime. Dacă aveți la îndemână praf de copt, prăjit uscat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Cu Ulei De Măsline Cu Fistic, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Ulei De Măsline Și Negrese Cu Fistic.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Pulverizați tava de pâine de 9 pe 5 inci cu spray de copt antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți zahărul și ouăle la viteză medie până la galben pal, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Adăugați ulei de măsline, Marsala, lapte și coajă de portocală și bateți până se combină bine, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Combinați făina, praful de copt și sarea în castron. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină. Bateți doar până se combină, aproximativ 1 minut, răzuind părțile laterale și fundul vasului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați fistic și bateți doar până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
6
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când testerul de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se răcește tortul în tigaie aproximativ 10 minute, apoi se întoarce pe raft și se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Servește.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista