Tort cu strat de portocale cu glazură de unt și fructe de pădure

Tort cu strat de portocale cu glazură de unt și fructe de pădure
Această rețetă servește 14. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 645 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de dovlecei cu glazură acidulată cu cremă de unt, Tort surpriză în strat de acuarelă cu glazură de unt de vanilie, și Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați partea inferioară și laturile a două tigăi de tort cu diametrul de 10 inci, cu laturile înalte de 2 inci, cu spray antiaderent. Linia de fund cu runde de hârtie pergament; spray pergament. Praf de praf cu făină, atingând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și 1 1/2 căni de zahăr într-un castron mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu laptele în 2 adaosuri, bătând până se amestecă bine între adaosuri. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se spumează. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr. Bateți amestecul de albuș de ou până se formează vârfuri lucioase rigide, aproximativ 3 minute. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în aluat în 3 adaosuri. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe raft 10 minute. Inversați prăjiturile pe raft; îndepărtați hârtia pergament, întoarceți prăjiturile și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
1
Aduceți zahăr și 1 cană de apă pentru a fierbe într-o cratiță mică, amestecând până când zahărul se dizolvă. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 1/2 căni, aproximativ 5 minute. Se amestecă apă cu flori portocalii. Se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori PortocaliiApă De Flori Portocalii
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Folosind mixer electric, bate crema de brânză și unt într-un castron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați zahăr pudră câte 1 cană, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
3
Adăugați apă de flori portocalii; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori PortocaliiApă De Flori Portocalii
4
Așezați 1 cană de cremă de unt cu flori de portocale într-un castron mediu; se amestecă în marmeladă de portocale. Puneți deoparte crema de unt de marmeladă pentru a o folosi ca umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
MarmeladăMarmeladă
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Hull și tăiați jumătate din căpșuni pe lungime în pene de 1/2 inch. Tăiați blaturile de tort pentru a aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
2
Așezați 1 tort pe farfurie, tăiat cu fața în sus.
3
Periați 1/2 de sirop de flori portocalii (aproximativ 3/4 cană) deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
4
Așezați puțin 1/2 cană cremă de unt cu flori portocalii simple într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de 1/3 inch. Țeavă 1/3-inch linie de buttercream în jurul marginii de tort. Puneți cremă de unt de marmeladă în centru, răspândindu-se doar la linie. Apăsați ușor căpșunile feliate, jumătate de zmeură și jumătate de afine în umplutură, lăsând chenar de 1/2 inch (răciți fructele de pădure rămase pentru garnitură). Se acoperă cu al doilea strat; periați blatul cu siropul rămas. Înghețați partea superioară și părțile laterale cu cremă de unt simplă cu flori portocalii rămase. Se răcește cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
AfineAfine
ZmeurăZmeură
MarmeladăMarmeladă
Fructe De PadureFructe De Padure
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
Scoateți tortul din frigider cu 1 oră înainte de servire. Hull și tăiați căpșunile rămase pe lungime în pene groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
6
Presărați căpșuni feliate și zmeură și afine rămase peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
AfineAfine
ZmeurăZmeură
7
* Un extract aromatizant; Disponibil în secțiunea de băuturi alcoolice sau de coacere a unor supermarketuri sau la magazinele de băuturi alcoolice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
LichiorLichior
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista