Tort cu strat de portocale cu ciocolată

Tort cu strat de portocale cu ciocolată
Ciocolata tort strat portocaliu ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ulei vegetal, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ciocolată-Portocală, Tort cu strat de portocale cu ciocolată, și Tort cu strat de dovleac din catifea portocalie cu o glazură specială de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 Celsius (350 grade Fahrenheit) și unt 1 8-inch/20cm formă rotundă de tort și tapetați cu hârtie de copt. Cerneti faina, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea in vasul unui mixer electric prevazut cu un accesoriu cu palete si adaugati zaharul si amestecati la viteza mica pana se combina. Într-un alt castron, amestecați Zara, uleiul, ouăle,coaja de portocală și vanilia. Cu mixerul la viteză mică, adăugați încet ingredientele umede la uscat. Cu mixerul încă scăzut, adăugați sucul de portocale și amestecați până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se toarnă aluatul de tort în două cutii de tort pregătite de 20 cm și se coace timp de 35 până la 40 de minute sau până când un tester de tort iese curat. Se răcește în tigaie timp de 30 de minute, apoi se întoarce pe un suport pentru tort și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista