Tort Cu Strat De Panna Cotta Cu Ciocolată

Tort Cu Strat De Panna Cotta Cu Ciocolată
Rețeta tort cu strat de Panna Cotta cu ciocolată ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 532 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,17 USD pe porție. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. 426 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână făină universală, ulei vegetal, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Panna Cotta Cu Ciocolată, Panna Cotta Cu Ciocolată, și Panna cotta cu ciocolată și cafea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați două tigăi cu formă de arc cu diametrul de 10 inci, cu laturi înalte de 2 1/2 inci, cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți ciocolata și cacao într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă cafea fierbinte și apă fierbinte; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un alt castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți uleiul și ambele zaharuri într-un castron mare 1 minut (amestecul va fi sfărâmicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând pentru a se amesteca după fiecare adăugare. Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se amestecă jumătate din ingredientele uscate. Bateți în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
7
Adăugați ingredientele uscate rămase; bate la viteză mică doar pentru a amesteca (aluatul va fi subțire). Împărțiți aluatul între tigăi (straturile vor fi superficiale).
8
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigăi pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Puneți 1/2 cană de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se presara gelatina peste; lasa sa se inmoaie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
Așezați ambele bomboane de ciocolată într-un castron mare de metal.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Combinați smântâna, laptele, zahărul și extractul de vanilie într-o cratiță mare. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați amestecul de gelatină; bateți pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă amestecul de cremă peste ciocolată în castron; bateți până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Așezați vasul peste un castron mai mare cu apă cu gheață. Se amestecă adesea până când amestecul se îngroașă ca budinca, se scurge apa și se adaugă mai multă gheață într-un castron mai mare, după cum este necesar, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Scoateți din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
9
Se toarnă 1/2 de panna cotta peste tort în 1 tigaie (amestecul poate picura pe părțile laterale ale tortului). Înghețați 45 de minute. Păstrați panna cotta rămasă la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți părțile laterale ale tigaiei din al doilea tort. Folosind o spatulă metalică mare, glisați cu grijă tortul de pe fundul tigaiei și așezați-l deasupra panna cotta în tigaia pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Se toarnă panna cotta rămasă, umplând complet tigaia. Se răcește peste noapte. Faceți înainte: poate fi acoperit și înghețat timp de 2 săptămâni. Dezghețați peste noapte în frigider înainte de a continua.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Tapetați foaia mare de copt cu folie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Așezați o altă foaie mare de folie pe suprafața de lucru; așezați benzi de hârtie cerată deasupra foliei, distanțându-se. Se amestecă ciocolata într-un castron mediu așezat peste tigaia cu apă clocotită până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă jumătate de ciocolată topită în centrul fiecărei benzi de hârtie cerată. Folosind o spatulă mică offset, întindeți ciocolata pentru a acoperi uniform benzile, permițând o parte din ciocolată să se extindă dincolo de marginile benzilor de hârtie, asigurându-vă că benzile sunt complet acoperite. Folosind vârful degetelor, ridicați benzile și așezați-le pe o foaie căptușită cu folie. Se răcește până când ciocolata începe să se stabilească, dar este încă complet flexibilă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Tăiați în jurul laturilor pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți laturile tigaiei din tort. Folosind vârful degetelor, Ridicați 1 bandă de ciocolată din folie. Înfășurați banda în jurul tortului, cu partea de hârtie cerată în afară, aliniind 1 margine lungă cu fundul tortului (banda va fi mai mare decât tortul). Repetați cu a doua bandă, aranjând astfel încât capetele să se întâlnească, apăsând banda pe partea neacoperită a tortului. Dacă benzile se suprapun, tăiați orice exces de hârtie și ciocolată. Folosind vârful degetelor, apăsați marginea superioară a benzii spre tort, formând o ușoară volan. Se răcește până se stabilește ciocolata, 5 minute. Îndepărtați ușor hârtia cerată. Chill tort. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista