Tort Cu Strat De Nucă De Cocos

Tort Cu Strat De Nucă De Cocos
Tortul cu strat de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 817 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nuca de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, și Tort Cu Strat De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 177°. Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 29 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron, bateți făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul până la lumină, aproximativ 3 minute. Bateți în ouă câte 1. Reduceți viteza la minim; bateți în jumătate din amestecul de făină. Bateți laptele de cocos și extrageți, apoi bateți în amestecul de făină rămas până când se combină. Împărțiți aluatul între tigăile de tort și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte De CocosLapte De Cocos
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
BatetiBateti
BolBol
3
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute. Întoarceți-vă pe rafturi pentru a se răci complet.
4
Faceți glazură: folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul până la lumină, 2 până la 3 minute. Reduceți viteza mixerului la minim și bateți treptat zahărul până se încorporează complet. Bateți în extracte. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați 1 strat de tort pe un platou de servire.
2
Se întinde cu 1 1/2 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se presară cu 1/2 cană de nucă de cocos. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
4
Întindeți glazura rămasă deasupra și pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Presărați nuca de cocos rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului, apăsând pentru a adera. Se răcește cel puțin 2 ore și până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
6
Scoateți din frigider 30minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista