Tort Cu Strat De Mocha
Tortul cu strat de Mocha ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, cremă knudsen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Mocha, Tort Cu Strat De Mocha, și Tort Cu Strat De Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, ouăle, smântâna, uleiul și 1/2 cană fiecare cafea instant aromată și apă într-un castron mare cu mixer la viteză mică doar până la umezire, oprindu-se frecvent pentru a răzui fundul și partea laterală a bolului. Bateți la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează bine. Se toacă 4 pătrate de ciocolată; se amestecă în aluat.
Se toarnă în 2 tigăi rotunde de 9 inci unse și făinate.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet.
Se amestecă restul de 1/4 cană de cafea instant aromată în COOL WHIP. Stivați straturile de tort pe farfurie, răspândind amestecul de bici rece între straturi. Untul cu microunde, siropul de porumb și ciocolata rămasă și apa într-un castron mediu cu microunde la 1-1/2 minute; se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Se întinde deasupra tortului, permițând glazurii să picure în jos.