Tort cu strat de mentă cu glazură de trestie de bomboane

Tort cu strat de mentă cu glazură de trestie de bomboane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de mentă cu glazură de trestie de bomboane. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 543 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de tort, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Menta Bomboane De Trestie Bundt Tort, Tort de ciocolata diavolului cu glazura de trestie de bomboane, și Tort cu strat de catifea roșie cu glazură de brânză cremă de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul: poziționați rafturile în treimile medii și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Ungeți ușor trei Tigăi rotunde de 8 inci și aliniați fundul cu hârtie pergament; ungeți pergamentul și praful cu făină, atingând excesul. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați laptele și extractele de vanilie și mentă într-un bol mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Bateți untul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Bateți treptat în 1 cană de zahăr, apoi creșteți viteza mixerului la mare și continuați să bateți până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină, până când se combină. Răsturnați partea laterală a bolului, apoi creșteți viteza mixerului la mediu și bateți până se omogenizează, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Într-un castron mare separat (folosind bătătoare curate), bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, strălucitoare, aproximativ 6 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor albușurile în aluat în 3 adaosuri până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
7
Coaceți, schimbând poziția tigailor la jumătatea drumului, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați prăjiturile să se răcească 10 minute în tigăi, apoi rulați un cuțit în jurul marginilor și răsturnați pe rafturi pentru a se răci complet. Îndepărtați pergamentul. (Prăjiturile pot fi făcute până la 1 zi înainte; înfășurați în plastic și depozitați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Faceți glazura: umpleți o cratiță medie cu 1 până la 2 inci de apă și aduceți la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Combinați zahărul, siropul de porumb, albușurile de ou, 2 linguri de apă și sarea într-un bol rezistent la căldură și așezați peste cratiță (nu lăsați vasul să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Bateți până când zahărul se dizolvă și amestecul înregistrează 165 de grade F pe un termometru cu bomboane, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Scoateți vasul din tigaie și bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi, aproximativ 5 minute. Măriți viteza mixerului la mare și bateți până când este pufos și rece, încă 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați extractele de vanilie și mentă și bateți până se combină, încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1
Așezați 1 strat de tort pe un platou și întindeți 1 cană de glazură deasupra; presărați cu aproximativ 2 linguri de bastoane de bomboane zdrobite. Se acoperă cu un alt strat de tort, se întinde cu 1 cană de glazură și se presară cu alte 2 linguri de bastoane de bomboane zdrobite. Acoperiți cu stratul final de tort, apoi înghețați partea superioară și laterală a tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Candy CaneCandy Cane
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Presărați mai multe bastoane de bomboane zdrobite deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Candy CaneCandy Cane
3
Fotografii de Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista