Tort cu strat de mentă cu glazură de trestie de bomboane

Tort cu strat de mentă cu glazură de trestie de bomboane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de mentă cu glazură de trestie de bomboane. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 543 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de tort, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Menta Bomboane De Trestie Bundt Tort, Tort de ciocolata diavolului cu glazura de trestie de bomboane, și Tort cu strat de catifea roșie cu glazură de brânză cremă de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul: poziționați rafturile în treimile medii și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Ungeți ușor trei Tigăi rotunde de 8 inci și aliniați fundul cu hârtie pergament; ungeți pergamentul și praful cu făină, atingând excesul. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați laptele și extractele de vanilie și mentă într-un bol mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți untul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Bateți treptat în 1 cană de zahăr, apoi creșteți viteza mixerului la mare și continuați să bateți până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină, până când se combină. Răsturnați partea laterală a bolului, apoi creșteți viteza mixerului la mediu și bateți până se omogenizează, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Într-un castron mare separat (folosind bătătoare curate), bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, strălucitoare, aproximativ 6 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor albușurile în aluat în 3 adaosuri până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
7
Coaceți, schimbând poziția tigailor la jumătatea drumului, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Lăsați prăjiturile să se răcească 10 minute în tigăi, apoi rulați un cuțit în jurul marginilor și răsturnați pe rafturi pentru a se răci complet. Îndepărtați pergamentul. (Prăjiturile pot fi făcute până la 1 zi înainte; înfășurați în plastic și depozitați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Faceți glazura: umpleți o cratiță medie cu 1 până la 2 inci de apă și aduceți la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Combinați zahărul, siropul de porumb, albușurile de ou, 2 linguri de apă și sarea într-un bol rezistent la căldură și așezați peste cratiță (nu lăsați vasul să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Bateți până când zahărul se dizolvă și amestecul înregistrează 165 de grade F pe un termometru cu bomboane, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Scoateți vasul din tigaie și bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi, aproximativ 5 minute. Măriți viteza mixerului la mare și bateți până când este pufos și rece, încă 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați extractele de vanilie și mentă și bateți până se combină, încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1
Așezați 1 strat de tort pe un platou și întindeți 1 cană de glazură deasupra; presărați cu aproximativ 2 linguri de bastoane de bomboane zdrobite. Se acoperă cu un alt strat de tort, se întinde cu 1 cană de glazură și se presară cu alte 2 linguri de bastoane de bomboane zdrobite. Acoperiți cu stratul final de tort, apoi înghețați partea superioară și laterală a tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
2
Presărați mai multe bastoane de bomboane zdrobite deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
3
Fotografii de Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista