Tort cu strat de lămâie cu fructe de pădure de vară

Tort cu strat de lămâie cu fructe de pădure de vară
Tortul cu strat de lămâie cu fructe de pădure de vară este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 807 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 487 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, unt, zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tarta de lamaie cu fructe de padure de vara, Tort cu strat de portocale cu glazură de unt și fructe de pădure, și Felie de lămâie Ricotta cu fructe de pădure de vară.

Instrucțiuni

1
Faceți tort:Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină trei tigăi de tort de 9 inch. Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute (puteți folosi și un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză medie). Bate în vanilie. Bateți ouăle, pe rând. Bateți în jumătate din amestecul de făină. Bateți în lapte. Bateți în amestecul de făină rămas. Bateți sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
3
Coaceți până devine ușor auriu și un tester de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lăsați tortul să se răcească în tigăi timp de cincisprezece minute, apoi întoarceți-l pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Între timp, faceți glazura. Într-un castron mare, bateți împreună untul, 6 căni de zahăr de cofetărie, laptele, sucul de lămâie și coaja de lămâie cu o lingură de lemn până se încorporează. Continuați să bateți timp de 3 minute sau până când glazura începe să devină pufoasă. În acest moment, gustați glazura. Dacă doriți, adăugați două căni rămase de zahăr de cofetărie în trepte de 1/2 cană, degustând dulceața preferată. Continuați să bateți glazura până când este groasă și pufoasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Pentru a asambla: într-un castron mic, rupeți zmeura cu o furculiță până când au o consistență tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Așezați primul strat de tort pe un suport sau o farfurie. Înghețați cu glazură apoi acoperiți uniform cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
8
Așezați al doilea strat de tort deasupra primului. Înghețați cu glazură și acoperiți uniform cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
9
Așezați stratul final de tort deasupra primelor două și înghețați partea superioară și părțile laterale uniform cu glazura rămasă. Decorați circumferința vârfului tortului mat cu mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista