Tort cu strat de lămâie cu fructe de pădure de vară

Tortul cu strat de lămâie cu fructe de pădure de vară este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 807 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 487 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, unt, zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tarta de lamaie cu fructe de padure de vara, Tort cu strat de portocale cu glazură de unt și fructe de pădure, și Felie de lămâie Ricotta cu fructe de pădure de vară.
Instrucțiuni
Faceți tort:Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină trei tigăi de tort de 9 inch. Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute (puteți folosi și un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză medie). Bate în vanilie. Bateți ouăle, pe rând. Bateți în jumătate din amestecul de făină. Bateți în lapte. Bateți în amestecul de făină rămas. Bateți sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
Coaceți până devine ușor auriu și un tester de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 20 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigăi timp de cincisprezece minute, apoi întoarceți-l pe un suport de sârmă.
Între timp, faceți glazura. Într-un castron mare, bateți împreună untul, 6 căni de zahăr de cofetărie, laptele, sucul de lămâie și coaja de lămâie cu o lingură de lemn până se încorporează. Continuați să bateți timp de 3 minute sau până când glazura începe să devină pufoasă. În acest moment, gustați glazura. Dacă doriți, adăugați două căni rămase de zahăr de cofetărie în trepte de 1/2 cană, degustând dulceața preferată. Continuați să bateți glazura până când este groasă și pufoasă, aproximativ 3 minute.
Pentru a asambla: într-un castron mic, rupeți zmeura cu o furculiță până când au o consistență tartinabilă.
Așezați primul strat de tort pe un suport sau o farfurie. Înghețați cu glazură apoi acoperiți uniform cu zmeură.
Așezați al doilea strat de tort deasupra primului. Înghețați cu glazură și acoperiți uniform cu căpșuni.
Așezați stratul final de tort deasupra primelor două și înghețați partea superioară și părțile laterale uniform cu glazura rămasă. Decorați circumferința vârfului tortului mat cu mure.