Tort cu strat de inimă de ciocolată cu Mousse de ciocolată-scorțișoară
Tort cu strat de inimă de ciocolată cu Mousse de ciocolată-scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 885 calorii, 11g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină universală, gem de cireșe, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Mousse De Ciocolată, Tort Cu Strat De Mousse De Ciocolată, și Tort Cu Strat De Mousse De Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați inelul de tort în formă de inimă de 8x8x2 inci pe foaie de folie. Înfășurați folia pe părțile laterale ale inelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Periați folia și interiorul inelului cu 1 lingură de unt; praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Cernem făina, cacao și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Combinați ouăle și zahărul într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
7
Bateți până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Scoateți din apă. Folosind mixerul electric, bateți amestecul până când panglica groasă și ondulată și grea cade atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 5 minute. Cerneti jumatate din ingredientele uscate; pliați ușor. Repetați cu ingredientele uscate rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
9
Transferați 1/4 cană de aluat într-un castron mic; pliați în 3 linguri de unt. Îndoiți ușor amestecul de unt în aluat; nu amestecați prea mult sau aluatul se va dezumfla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Transferați aluatul în inel.
11
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Transferați tortul cu folie în raft; se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Aduceți frișcă și bețișoare de scorțișoară doar pentru a fierbe într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; lăsați să se absoarbă 1 oră la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați crema de scorțișoară peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Cremă
1
Amestecați gemul și kirsch-ul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kirsch
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în jurul laturilor tortului; ridicați inelul. Folosind spatula metalică, slăbiți tortul din folie și transferați-l în raft. Folosind cuțit zimțat, tăiați tortul orizontal în jumătate. Folosind fundul tigaiei, transferați stratul superior de tort pe suprafața de lucru; întoarceți partea tăiată în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Formă Tartă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De Aluminiu
3
Întindeți jumătate de gem pe partea tăiată a ambelor straturi de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
4
Se strecoară crema de scorțișoară într-un castron mare; bateți până se formează vârfuri moi. Se amestecă ciocolata tocată mărunt într-o cratiță mică, grea, la foc mic, până se omogenizează. Îndoiți rapid ciocolata caldă în frișcă (ciocolata trebuie să fie caldă pentru a se amesteca ușor). Picătură imediat mousse de dollops peste stratul de tort de jos; răspândit în termen de 3/4 inch de margine. Apăsați ușor al doilea strat, partea de gem în jos, deasupra mousse. Laturile netede ale tortului cu spatula offset. Chill asamblate tort pe raft în timp ce pregătirea glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ciocolata
Scorțișoară
Dressing Japonez De Susan Preparat
Cremă
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Tigaie Cu Sos
Bol
5
Aduceți smântână, 1/4 cană de apă, sirop de porumb și ceai pentru a fierbe într-o cratiță mică, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Cremă
Apă
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc; abrupt 5 minute. Se strecoară într-o altă cratiță mică; reveniți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați ciocolată tocată grosier; bateți până se omogenizează. Se răcește glazura până se îngroașă, dar încă se toarnă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Așezați raftul cu tortul peste foaia de copt. Se toarnă încet glazura peste tort pentru a acoperi, folosind spatula, dacă este necesar să se răspândească uniform. Se răcește până când glazura este fermă, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.