Tort cu strat de fudge
Rețeta Fudge Layer Cake se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute . Acest desert are 460 de calorii , 9 g de proteine și 27 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 14. Pentru 1,26 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, apă, făină de prăjitură și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 34% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Tort cu strat de ciocolată cu Ganache , Tort clasic cu strat de nucă de cocos și Tort cu strat de lemon curd .
Instrucțiuni
Linia trei unsă de 9 inci. tavi rotunde de copt cu hartie cerata si ungem hartia; pus deoparte. Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți ouăle și vanilia. Se amestecă ciocolata.
Combinați făina de tort, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul smântânat alternativ cu apă, batând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă în tigăile pregătite.
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-o cratiță mică, amestecați zahărul, făina universală, laptele și oul până se omogenizează.
Adăugați datele. Se aduce la fierbere blând; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă nuca și vanilia. Acoperiți și dați la frigider.
Pentru glazură, combinați smântâna, zahărul și siropul de porumb într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă ciocolata și untul până se topesc.
Transferați într-un castron mic. Se da la frigider pana se tartina, amestecand din cand in cand.
Pune un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu jumătate din umplutură. Repeta. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Întindeți glazura peste și pe părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.